Tocht met gids

Uw bedrijfsuitje, een dagje weg met uw vriendenclub, een collega fietsclub die eens een andere omgeving wil verkennen of zich serieus wil voorbereiden op een van de toertochten in het zuiden? Wieler- en Mountainbike Club Gulpen verzorgt begeleide fietstochten voor groepen door Zuid Limburg en de aangrenzende regio’s in België en Duitsland.

Tegen een passende vergoeding stellen we in overleg met u een tocht samen die geheel op uw groep is afgestemd. Zowel mountainbike- als racefietstochten worden verzorgd. U bepaalt de lengte, de zwaarte en het tempo van de tocht, zodat de uitdaging geen lijdensweg wordt. Een lid van onze club begeleid de groep tijdens de tocht, dus u hoeft niet zelf te zoeken hoe de route loopt. Tijdens een pauze kan onderweg ook gezellig een terrasje gepikt worden. Achteraf kan nog nagenoten worden in ons stamcafé in Gulpen.

Als u geen fietsen meeneemt, bent u zelf voor de huur van fietsen en kleding verantwoordelijk, We kunnen wel een aantal adressen van fietsverhuurders in de buurt aanreiken, zodat u alle benodigde materiaal vooraf kunt regelen. Tijdens deze tochten stellen we het gebruik van een fietshelm verplicht.

Neem via ons mailadres info@wmc-gulpen.nl contact met ons op als u ook in bent voor een enerverend dagje uit.